
ΥΛΙΚΑ
- 2 φλιτζάνια βιολογικό αλεύρι καρύδας
- 3 κ.σ. βιολογικό μέλι καρύδας (Ceylon Coconut Honey Organic)
- 1/8 κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
- 4 κ.σ. βιολογική κρέμα καρύδας (Coconut Cream Organic)
- 1 1/2 φλιτζάνια μαύρη σοκολάτα
- 2 κ.γλ. βιολογικό παρθένο λάδι καρύδας (Coconut Oil Natural Organic)
Προετοιμασία:
- Τοποθετήστε το αλεύρι καρύδας, την κρέμα καρύδας, το μέλι καρύδας και το αλάτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Με ένα σκουπ παγωτού πάρτε ποσότητα από τη ζύμη και φτιάξτε μπάρες ή όποιο άλλο σχήμα επιθυμείτε, τοποθετώντας σε ένα δίσκο.
- Στη συνέχεια τοποθετήστε τα bounties για 1 ώρα στο ψυγείο.
- Μετά από μία ώρα, λιώστε τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας σε ένα μπολ, βυθίστε τις μπάρες καρύδας στη λιωμένη σοκολάτα και βάλτε πάλι στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά.