ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
espa

Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι φαγόπυρου, το αλεύρι καρύδας, τον λιναρόσπορο, το baking powder και το αλάτι.
  2. Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε καλά (με μίξερ χειρός ή με το σύρμα) την ζάχαρη καρύδας με το λάδι καρύδας για να αφρατέψουν.
  3. Ενώνουμε στερεά και υγρά υλικά προσθέτουμε τα κράνμπερι και ζυμώνουμε για να ανακατευτούν.
  4. Προσθέτουμε το  γάλα καρύδας λίγο-λίγο και ζυμώνουμε ώστε να ομογενοποιηθούν και να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει.
  5. Πλάθουμε την ζύμη σε μικρό δίσκο, την τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
  6. Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο, την τοποθετούμε ανάμεσα από 2 κομμάτια αντικολλητικό χαρτί και την ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 6 χιλ. περίπου.
  7. Κόβουμε τα μπισκότα με κουπ-πατ  και τα τοποθετούμε τα σε ένα ταψί το οποίο έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
  8. Ψήνουμε τα μπισκότα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180o C, για 15-18 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρώμα στις άκρες τους.
  9. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
search